Home-forelvijver

Forelvissen

In de forelvijvers wordt een vast aantal vissen per persoon uitgezet. Binnen het tijdsbestek van 4 uur mag je alle gevangen vis mee nemen. Wel eerst de vis doden, dan onthaken. Daarna bewaren in een koelbox met koelelementen. De vis wordt aan het begin van de shift uitgezet. De uitzet bestaat uit regenboogforel, zalmforel. Incidenteel wordt er goudforel en Afrikaanse meerval uitgezet.

Home-karpervijver

Karpervijver

Op de karpervijver kan je naar hartenlust op karpers vissen. Maar let op!!! Het is een slimme vis. Wie is slimmer? De gemiddelde maat van de vis ligt tussen de 2 en 8 kg. Er zwemmen spiegel- schub-, gras- en kruiskroeskarpers.

Home-big-game-vijver

Algemene vijver

Op deze vijver kan je bijzondere vissen vangen. nl. Beluga- Diamant-, Siberische- en Transmontanus-steuren. Ook zwemmen er Europese meervallen en diverse soorten grote karpers. Wel is het zaak dat je voorzichtig met de vist omgaat. Daarom moet je gebruik maken van een grote onthaakmat en een groot schepnet. Na het onthaken, vis direct terugzetten.

Home-vliegvissen

Vliegvisvijver

Vliegvissen is een sport op zich. Je moet de vis zien te verleiden tot het pakken van jouw vlieg Wij hanteren in deze vijver het catch and release principe. Dus vis onthaken en direct weer terug zetten.

Visdorado de Kool Camping

Geniet tijdens uw bezoek op de camping van prachtige natuur,
vissen en natuurlijk van de echte achterhoekse gezelligheid! 

Home-lodge

Overnachten

Beleef het campinggevoel met het comfort en de luxe van een vakantiebungalowtje. De lodge is een soort kampeerbungalow gelegen aan het kampeerveld met uitzicht op onze vijvers.

Camping
Lodge verhuur

Home-arrangementen

Arrangementen

Visdorado ‘de Kool’ biedt diverse arrangementen aan. Naast het vissen is onze locatie zeer geschikt voor andere activiteiten. Lekker met elkaar actief zijn al dan niet gecombineerd met vissen, daarna heerlijk van een buffet of bbq genieten.
Bekijk onze bbq arrangementen. Kinderfeestje??? Kom lekker met je vrienden en of vriendinnen bij ons vissen. We bieden verschillende arrangementen aan, bekijk de mogelijkheden.

Bent u benieuwd hoe het terrein van Visdorado de Kool eruit ziet?

Wilt u vissen in een natuurlijke omgeving met achterhoekse gezelligheid? Bel ons op:

Wij wensen u veel visplezier, respecteer medemens, natuur en dier 

0315 23 19 95

logo tekst

Over Visdorado de Kool

Visdorado ‘de Kool’ is gelegen in het dorpje Heelweg, nabij Doetinchem en Varsseveld. Uw gastheer en gastvrouw zijn Bert Sonderen en Ellie van Rheenen. Het park is nieuw aangelegd en in augustus 2007 geopend. Je kunt er prachtig forel-, karper-, en vliegvissen. We hebben er naar gestreefd het vissen in een natuurlijke omgeving te realiseren. Er is een goede toegankelijkheid tot vissen voor minder validen door plaatsing van een speciale steiger. Ook beschikken wij over een aangepast toilet.

Naast het vissen bieden wij: De Deel waar u kunt genieten van een hapje en een drankje; een gezellig terras waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht, de rust en de natuur; een sfeervolle barbecueplaats waar u terecht kunt met een groep van ongeveer 50 personen. Barbecuen en vissen is een ideale combinatie voor een geslaagde dag; overnachtingsmogelijkheden op onze kleine camping of in onze luxe lodge voorzien van verwarming, douche, toilet en tv; activiteiten die wij samen met evenementenburo’s organiseren.